Monday, May 27, 2013

ARMONIA- UNGUENT CU VENIN DE ALBINE

UNGUENT CU VENIN DE ALBINE


UNGUENT  CU VENIN DE ALBINE

 
Conținut

-ghee
-ulei din sâmburi de struguri.
-plante (gălbenele, petale de trandafir, lavandă, busuioc, salvie, melisă, flori de sânzâiene, isop, sunătoare, iasomie,lemnul domnului, etc.
-venin  de albine
-uleiuri esentiale de uz intern (ienupar, menta,salvie)
-ceară de albine

Indicaţii: reumatism  articular, nevralgii, artrite, artrite reomatoide, artrite traumatice, bursite, mialgii, hipotonie, probleme de tonus muscular, spondilită anchilozantă, artroze, probleme ale ligamentelor, lumbago, sciatică, parestezii, picioare grele. Unguentul este indicat și în probleme dermatologice și cosmetice: alunițe, căderea părului, cicatrici, dermatită seboreică, eczeme, melanoame, negi, răni, vânătăi, zona -zoster, psoriazis, varice.Poate fi folosit in anumite afectiuni ORL și în tromboză anală (hemoroizi).

 Mod de folosire: unguentul  se aplică pe suprafețele afectate, la început în cantitate mică, după care cantitatea poate fi crescută treptat în funcție de afecțiune și se masează cu mișcări circulare până se absoarbe complet. Este bine să se folosească  de doua ori pe zi, dar se evită aplicarea seara târziu înainte de culcare, pentru  că poate dinamiza ființa.Trebuie evitat de femeile însărcinate și folosit cu precauţie de persoanele alergice la venin de albine.

 Mod de depozitare: produsul se păstrează închis, ferit de lumină și caldură. Temperatura să nu depăşească 20 grade.
UNGUENT CU VENIN DE ALBINE

1 comment:

  1. Eu iti recomand Queen of the Hive, crema antirid 100% organica cu miere de manuka si venin de albine http://www.supermamici.ro/crema-antirid-wedderspoon-queen-of-the-hive-cu-venin-de-albine-si-miere-de-manuka/

    ReplyDelete