Sunday, July 3, 2016

ARMONIA (remediu natural de îndepartare a celulitei şi tesutului adipos în exces)

REMEDIU NATURAL DE ÎNDEPĂRTARE A CELULITEI ŞI ŢESUTULUI ADIPOSAcest tratament îl puteţi  aplica la dvs. acasă, e foarte, foarte simplu: cu ajutorul unei spatule din lemn,pe care o s-o găsiţi în pachet, aplicaţi un strat subţire din remediu, pe zonele dorite şi apoi împachetaţi cu grijă, cu  folie din plastic, zona pe care aţi aplicat remediu.  Rămâneţi  aşa împachetată câteva ore(4-5), puteţi să vă faceţi treburile prin casă, chiar si piaţa sau alte lucruri, fară a fi deranjată de folie. Sfatul meu este că  pe timpul nopţii, este cel mai indicat să fie  realizat acest tratament, înainte de culcare,se aplică remediul, se împachetează cu folia şi dimineaţa se clăteşte  cu apă caldă din abundenţă.Repetaţi manevra atât  cât aveţi nevoie, e în funcţie de fiecare persoană.
O să observaţi cum ţesutul adipos se lichefiază, celulita începe să se reducă şi pilea rămâne catifelată si luminoasă.Se poate aplica si pe faţa ca o mască timp de 10 minute, după care se clăteşte tenul cu apă caldă şi apoi se aplică o cremă,tot din gama Armonia ,cea cu ghee şi lăptişor de matcă.Porii se închid, tenul devine luminos şi strălucitor.
Recipientul este de 300 ml, pachetul are inclus şi spatula din lemn şi folie din plastic,se păstrează într-un loc ferit de lumina directă a razelor de soare.Pentru alte detalii putem comunica pe E-mail sau Facebook.
REMEDIU ANTICELULITĂ ŞI REDUCEREA ŢESUTULUI ADIPOS ÎN EXCES.

No comments:

Post a Comment