Monday, May 20, 2013

ARMONIA-CREMA NATURALĂ CU GHEE, VENIN DE ALBINE ȘI LĂPTIȘOR DE MATCĂ

CREMĂ NATURALĂ CU GHEE, VENIN DE ALBINE ȘI LĂPTIȘOR DE MATCĂ


DESCRIEREA PRODUSULUI:
Unul din ingredientele de bază a cremei este ghee-ul sau untul clarificat, este un produs tradițional indian, obținut la noi din unt natural din lapte de vacă. Procesat prin fierbere, se separă grăsimea pură, devine perfect compatibil cu pielea si capătă virtuți terapeutice extraordinare. Mai mult decât atât, ghee-ul nu se alterează chiar dacă este ținut la temperatura camerei, ci din potrivă, cu cât este păstrat mai mult, cu atât proprietațile lui vindecătoare cresc. Un astfel de unt păstrat 100 de ani este considerat in traditia ayurvedică medicament pentru 1000 de boli.
Uleiul de sâmburi de struguri fiind un ulei cu o textură fină, este perfect compatibil cu pielea noastră, panetrează ușor tenul, regenerează si hidratează,conferă multă vigoare, elasticitate și tinerețe.
Extractele din plante constituie o altă componentă importantă a produsului nostru. După cum bine știm, plantele au o multitudine de virtuți terapeutice excepționale, tratând diverse probleme ale pielii și intesificând mult puterea sa de regenerare. La prepararea cremei am folosit plante autohtone pentru că acestea sunt cele mai potrivite structurii noastre. Laptișorul de matcă cu structura sa catifelată a fost adăugat, pentru a aduce un plus de hidratare și regenerare, conținutul lui  bogat in vitamina A, E, C, dublând acțiunea terapeutică a produsului.
Uleiurile esențiale naturale, de uz intern prezintă partea cea mai rafinată a plantelor. Au o putere terapeutică deosebită, atât la nivel fizic, cât și la nivel mental și psihoemoțional. Au fost adăugate in compoziția cremelor pentru a ne încânta cu parfumul lor suav și ne ameliorează confortul psihic.







Ceara de albine fiind un produs hidrofob (rezistă la apă), protejează pielea de dezhidratare și de praf, de radiații și vânt, catifelează și dă luminozitate tenului. Adăugăm și  miere pentru a aduce și  dulceață in produsul nostru. Mierea are actiune  astringentă, ajută la inchiderea  porilor pentru ca pielea noastra sa fie protejată de intemperiile vremii.

AMBALAJUL
Ambalarea si depozitarea reprezintă  aspecte cărora le-am acordat o atenție specială când am realizat acest produs cosmetico-terapeutic. Am ales ambalaje din  sticlă pentru că sticla este considerată neutră in raport cu conținutul depozitat. Este știut faptul că materialul plastic interactionează cu anumite substanțe din cremă,( ghee-ul și uleiurile volatile) pot penetra profund plasticul și altfel calitatea cremei poate fi compromisă. Se păstrează la temperatura camerei.
 MIC SECRET
Cum vă dați seama că produsul cosmetic este cu adevarat sănătos și util? Dacă ingredientele componente ale  produsului pot fi administrate intern și nu prezintă nici un pericol pentru sănătatea dumneavoastră, ba dimpotrivă, luate in doze corespunzătoare, au acțiuni terapeutice, atunci ati făcut alegerea corectă.
CONTINUT:
-ghee
-ulei din sâmburi de struguri.
-plante (gălbenele, petale de trandafir,lavandă, busuioc, salvie, melisă, flori de sânzâiene, isop, sunătoare, iasomie,lemnul domnului, etc.
-lăptișor de matcă crud
-venin de albine
-uleiuri esentiale de uz intern (lavandă, salvie, bergamotă)
-ceară de albine

ACȚIUNE 
- graţie conceptului ayurvedic care stă la bază, CREMA  NATURALĂ  ARMONIA CU GHEE ȘI VENIN DE ALBINE contribuie la refacerea conţinutului de lipide al pielii, regenerează, restructurează. Veninul adaugat crește schimburile dintre sânge și țesut, crește producția de colagen și elastină, care sunt esențiale pentru  un aspect plăcut  al pielii. Relaxează mușchii faciali, reduce îmbătrânirea pielii, ajută la reducerea liniilor fine și a ridurilor, atenuează pigmentările faciale . Regenerează celulele  din straturile superficiale cât și profunde ale  pielii, celule care sunt foarte importante pentru menținerea aspectului  tânăr al tenului.  Îmbunătățește elasticitatea pielii, acționează ca o barieră împotriva factorilor de mediu, vânt, ger, expunerea indelungata la soare (care duce la  pierderea de apă din tesut).
Veninul de albine  reepitelizează cicatricile, restabilește culoarea tenului, creşte permeabilitatea vaselor capilare. Crema cu venin de albine produce un  echilibrul natural al pielii, o armonizare, conferind hidratare şi exercită o acţiune de” lifting”.
Veninul de albine purificat este o alternativă naturală la" Botox ".


1 comment:

  1. VROIAM SA VANTREB CAT COSTA ACEASTA CREMA SI CUM O POT CUMPARA?

    ReplyDelete